Måndag ..

Idag har det inte hänt så mycket här hemma, vi har mest haft mysdag allihopa!
Vi försöker jobba lite med busungen då han är mellan golv och tak trotts mycket tid till övningar då han ska få jobba med huvudet! :)
Nu kan han alla "vanliga" kommandon och tycker rent av att dom är ganska uttjatade och jätte lätta :p
Så nu har husse o matte fått sig några utmaningar att hitta på nya roliga o nyttiga lekar.

Vädret har ju inte varit det roligaste idag så vi har mest legat på alla fyra hela dagen och busat o kelat med ungen, efter bus älskar han att krypa upp i knät på nån av oss för att bli ompysslad och efter en stund somnar han nästan alltid, så himla mysigt! :) 

Efter kvällsmaten tränade vi Vajlo att vänja sig vid bilen så vi tog en kort tur bort till himpa fältet så han fick springa av sig riktigt ordentligt,och jag skulle försöka ta lite "modell" bilder av Vajlo då nästan alla vi har är mitt i språnge eller i busandet och de flesta bilderna sovandes någonstans i lägenheten!
Försöka duger han var nog still 5sek åt gången så vart inte så många bra och de flesta suddiga men vi har iaf några bilder på honom :P

Prinsen <3husse o vajlomyser i gräset



Igår kom syrran och Shiva hit och så Vajlo fick busa av sig lite, och socialträna  :)
Han brukar tycka att det ska vara full rulle hela och att man måste busa hela tiden, men igår va han jätte duktig och kunde låta stackars Shiva pusta ut några gånger mellan "fighterna" ;)



(jag)  -Vajlo ligg, braaa duktig kille!  (shiva)  -Jag kan faktiskt också ligg!come on then!två helt utslagna dogs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback